Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

По изведување на градежни активности во изминатите два месеци, правното лице Вод Вар Скопје деновиве заврши со изградба на атмосферската канализација на ул.„Петар Мусев“ како и со реконструкција на дел од колекторски систем.

Граѓаните ги искажаа своите долгогодишни проблеми, а ние соодветно постапивме и со овој зафат го решивме деценискиот проблем кој го имаа жителите со излевање на фекалните води од колекторот по должината на река Луда Мара.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |