Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци ги известува граѓаните од нашата општина дека согласно Заклучоците донесени од Владата на Република Северна Македонија на својата 23-та седница со цел обезбедување целосна координација во врска со спречување на внесување и ширење на Коронавирус COVID-19 се забранува собирање во група на повеќе од пет лица, во паркови и на други јавни места и јавни површини.

Сите маркети, аптеки, банки и објекти кои даваат поштенски услуги, задолжително да обезбедат редарска служба при влез и во внатрешноста во овие објекти, со цел да се контролира влезот и бројот на лица во истите, така што ќе се обезбеди минимум потребното растојание од два метри помеѓу лицата пред и во објектите.

Подетални информации се содржани во Записникот од 23-та Седница на Владата на РСМ кој е достапен на следниот линк.

Општина Богданци Ви благодари за препознавањето на важноста на заштитата на сопственото здравје, како и на здравјето на другите и за придржувањето кон овие упатства.

nakitbahis

restbet giriş

ngs bahis

golden bahis

pasha bahis

asya bahis

betmatik

supertotobet

favori bahis

mobilbahis

ankabahis

nakitbahis giriş

kıbrıs escort

girne escort

girne taksi

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |