Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ги известуваме граѓаните на Општина Богданци дека почнувајќи од утрово поради изведување на градежни активности за сообраќај е затворена крстосницата на улица „Крушевска“ со улица „Изворски“.Лицата кои живеат на улица „Изворски“ ќе имаат пристап до своите домови од крстосницата кај правното лице ТУРАН Иван ДООЕЛ Богданци.

Оваа крстосница повторно ќе биде отворена за сообраќај по завршување на градежните активности на истата.

Апелираме до сите учесници во сообраќајот да наидат на разбирање и да го почитуваат воведениот режим на сообраќај и поставената патна сигнализација.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |