Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Советот на Општина Богданци на седницата оддржана на 11.04.2023 година, донесе Одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти на подрачјето на Општина Богданци за ден 15 април 2023 година (сабота наспроти недела).

            Согласно донесената одлука, Ве известуваме дека работното време на угостителските објекти во Општина Богданци на 15 април 2023 година (сабота наспроти недела) ќе биде продолжено за два часа.

istanbul travesti Magazin |