Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

СЕ ИЗВЕСТУВААТ ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОД ОПШТИНА БОГДАНЦИ, (БОГДАНЦИ И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА СТОЈАКОВО, ЃАВОТО И СЕЛЕМЛИ) ДЕКА ЗАПОЧНА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА 2020 ГОД. И ЌЕ ТРАЕ ДО 31.07.2020 ГОД. ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ СВОИТЕ БАРАЊА МОЖАТ ДА ГИ ПОДНЕСАТ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ОПШТИНА БОГДАНЦИ (САЛА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА) СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОСВЕН ПЕТОК ОД 08 ДО 16 ЧАСОТ.

При поднесување на барањата за субвенции ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се носи заштитна опрема.

Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство, Подрачна Единица Гевгелија

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |