Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве информираме дека на 10 Март 2021 од страна на Министерството за транспорт и врски беше објавен вториот повик – Тендер 2 за градежни работи за подобрување на инфраструктурата на локалните патишта во избрани општини, со рок за доставување понуди до 8 Април 2021 година. Со овој тендер ќе се реализираат градежни работи за реконструкција на 35 локални патишта и улици во вкупна должина од 35,5 км во 21 општина. За општина Богданци тендерот се однесува на реконструкција на улица „Крушевска“ со вкупна должина од 1,318м.

Објавениот Тендер 2 ќе го најдете на следните линкови http://mtc.gov.mk/; и тендер 2

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |