Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се известуваат граѓаните на општина Богданци кои сакаат да донираат финансиски средства за населението во погодените подрачја од земјотресот во Турција и Сирија тоа да го сторат преку СМС пораки или пак на следните сметки:

– Донација од 100 денари со повик на телефонскиот број 143-400 на Македонски телеком и на А1.

-Сметка на Фондот за солидарност на Црвен крст на РСМ, 300000001327966; Даночен број:4030984271620 АД Комерцијална банка со назнака: помош за населението во Турција и Сирија.

– Средства донирани во странска валута:

Name of the organization: Red Cross of the Republic of North Macedonia;

Bank name: Komercijalnabanka AD Skopje;

Bank address: ul. Orce Nikolov no.3, 1000 Skopje, Macedonia;

Bank account: 300000000000133 25730522-11;

Swift code: kobsmk2x;

Iban code: mk07300701000001228.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |