Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

И З В Е С Т У В А Њ Е 

 

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство – Подрачна единица Гевгелија ги известува сите земјоделски производители кои пријавиле и користеле субвенции за 2020 год. (а не се корисници на мерката 1.18) да дојдат лично во просториите на Подрачната единица за да ги подигнат своите картички за „зелена нафта“ за 2020 година. Со себе да понесат и важечка лична карта.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |