Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно добиените податоци од ЕВН Македонија поради интервенции на екипите на дистрибутивната мрежа, без снабдување со електрична енергија ќе останат сите стопански и нестопански корисници според следниот распоред

  • 20.03.2019 година од 09.20 до 11.20 часот дел од Заобиколен пат Богданци од приклучок со Регионален пат до Мост на Луда Мара на Локален пат Богданци – Стојаково и ул.Трнката.
  • 20.03.2019 година од 11.20 до 13.20 часот влезот на ул.Маршал Тито до Чавдарова Чешма, дел од ул.Крушевска, ул.Изворски. ул.Петар Мусев, ул.Кирил Петрушев и дел од ул.Бранд Петрушев.
  • 20.03.2019 од 13.20 до 15.20 часот село Стојаково и м.в Барта и Црквица во Богданци.
  • 21.03.2019 година од 09.20 до 11.20 часот реонот на место викано „Дубрава“ во Богданци.
  • 21.03.2019 година од 11.20 до 13.20 часот дел од Центарот на Богданци и улиците Првомајска, Пролетерска, Дојранска, Осоговски и Братство Единство.
  • 21.03.2019 година од 13.20 до 15.20 часот Рибник „Елита“ .
  • 22.03.2019 година од 09.30 до 11.30 часот од „Комерцијална Банка“ до „Драги Ком“, дел од ул.Крушевска од ООУ „Петар Мусев“ до Спортска Сала „МЛАЗ“, дел од ул.Бранд Петрушев, ул.Никола Карев, ул.Коста Поп Ристов и ул.Атанас Бојков.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |