Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Согласно добиените податоци од Електродистрибуција Гевгелија, без напојување со електрична енергија на 20.09.2023 (среда) од 10:00 до 11:00 часот ќе бидaт дел од корисниците од јужниот и источниот дел на  Богданци , Беровска мала и излез кон Млаз (вклучително индустриските објекти  Оранжерии Воденичар , Бреботекс , Млекара, Бовекс и други), заради интервенција на водот.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |