Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Согласно добиеното известување од ЕВН Електродистрибуција Гевгелија, без напојување со електрична енергија на 11.12.2019 (среда) во периодот од 11:00 до 15:00 часот ќе бидат сите корисници од Богданци и околината како и населените места Стојаково и Селемли со исклучок на централниот дел (околу општинската зграда) и село Ѓавото.

Прекинот ќе се врши за потребите на МЕПСО заради итни интервенции на високонапонските водови.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |