Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека тестирањето на пријавените кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктири ќе се реализра на 11.03.2021 (четврток) во просториите на СОУ „БОГДАНЦИ“ Богданци, и тоа: прва и втора група со почеток во 13.00 часот, додека трета и четврта група во 15.00 часот.

Распоредот по групи е достапен во табелите подолу.

На тестирањето пријавените кандидати задолжително е да носат заштитни маски KN 95.

ПРВА ГРУПА

ВТОРА ГРУПА

ТРЕТА ГРУПА

ЧЕТВРТА ГРУПА

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |