Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Подолу објавен е списокот на лица кои се пријавиле за реонски попишувачи и реонски инструктори за пописен реон 3, согласно објавениот јавен конкурс од страна на Државниот завод за статистика.

Пријавените кандидати ќе бидат поделени во четири групи и за истите ќе биде спроведено тестирање кое ќе се реализира на 11 и 12 Март 2021 година. За датумот и часот на тестирањето како и за распоредот по групи, кандидатите ќе бидат известени во текот на утрешниот ден (09.03.2021).

Список на пријавени попишувачи и инструктори

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |