Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ги известуваме граѓаните дека градежните работи за реконструкција на водоводната мрежа во Богданци моментално се одвиваат на улицата Маршал Тито, на крстосницата со улица „Мирче Ацев“.

            Со цел непречено одвивање на активностите, Општина Богданци упатува апел до жителите за разбирање, внимателно движење и управување на моторните возила, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и дадените знaци од страна на службените лица.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |