Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ги известуваме граѓаните дека во Понеделник, 27-ми Мај, ќе се работи на реконструкција на водоводната мрежа на улицата Максим Горки во Богданци. Затоа во периодот од 10.00 до 13.00 часот улица „Маршал Тито“ од автобуската станица до „Максим Кафе“ ќе биде затворена за сообраќај.

Повикуваме на разбирање и почитување на поставената сообраќајна сигнализација

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |