Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се известуваат граѓаните дека за потребите на изработка на проектна документација за реконструкција со проширување на регионален пат Р1109 делница Понов мост – влез во Богданци, во период од 08.06.2020 до 20.06.2020 година во времетраење од 7:00 до 17:00 часот ќе се врши геодетско снимање и геомеханички истражни работи на дел од регионален пат Р1109 делница Понов мост – влез во Богданци.

Се замолуваат учесниците во сообраќајот да имаат разбирање за новонастатаната ситуација и  да ја намалат брзината на возење на 50km/h, со што ќе придонесат кон поголема безбедност во сообраќајот.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |