Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци ги известува сите подносители на листи за Изборна Единица 4 дека на ден 30.06.2020 година (вторник) во 14.00 часот во салата на Советот на општина Богданци ќе се изврши ждребење за утврдување на редоследот за истакнување на изборни плакати без надоместок на подрачјето на општина Богданци, согласно Одлуката за утврдување на местата за истакнување на изборни плакати без надоместок.

Сите заинтересирани претставници на подносителите на листи кои ќе присуствуваат на ждребењето, задолжително да поседуваат овласување и документ за идентификација.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |