Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

На ден 29.01.2020 година (среда) во организација на Министерство за земјоделство, шумарство водостопанство  во 11.00 часот во просториите на Гостилница ЕВРИ Богданци ќе се оддржи еднодневен настан Инфо ден ИПАРД 2014-2020.

Овој Инфо ден е наменет за МЕРКА 3 Инвестиции во основни средства за преработка и маркетинг на земјоделски и рибни производи, за лица и фирми преработувачи кои би сакале да конкурираат за субвенции.

istanbul travesti Magazin |