Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Сега е време за солидарност, посветеност и грижа за другите, не смееме да ги заборавиме оние што најмногу се изложени на ризик и на кои најмногу им треба помош.

Во рамките на проектот „Креирање можности за работа за сите” каква поддршка нуди секоја општина за полесно и поефикасно справување со актуелната Ковид 19 ситуација, има достапни информации на  веб страницата www.pomagame.mk

Сите оние на кои им е најмногу потребна асистенција при справување со секојдневните животни потреби, сега имаат можност директно да му се обратат на лицето за контакт во својата општина и да побараат помош.

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |