Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

СОС Детско село и Министерството за труд и социјална политика во рамки на проектот „Унапредување на системски недостатоци – Поддршка на реформите во системот за заштита на деца“ поддржан од Министерството за економија и развој на Германија, ја спроведуваат националната кампања „ПОДАЈ РАКА И ПРОМЕНИ ЖИВОТ – СТАНИ ЗГРИЖУВАЧ“ со цел покренување на свесноста и колективното  знаење за процесот на згрижување и бенефитот од програмата за згрижување на деца.

Ве покануваме на 08.03.2023 година на три локации во Богданци, во паркот кај општинската зграда, кај текстилната фабрика „Бребо-Екотекс“ и на излезот од Богданци (кај печатница „Софија“)  со почеток во 13:00 часот, да се запознаете подетално со повикот за Згрижување и да ја поддржите нашата визија.

Наште стручни работници ќе одговорат на сите Ваши прашање.

Сите информации може да ги добиете на тел. 075/277-447 и на Веб страна: www.zgrizuvanje.mk.

Ве очекуваме!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |