Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци објави оглас за доделување договор за јавна набавка за реконструкција на рекреативно катче за деца и млади во Богданци.

Се работи за реконструкција, уредување и збогатување со нови содржина на постоечкото детско игралиште спроти Домот на култура во Богданци.

Краен рок за доставување на понудите е 17.03.2021 година до 12.00 часот.

Средствата за реализација на договорот за јавната набавка во износ од 544.586,00 денари се обезбедени преку договор за грант од Програмата за развој на обединетите нации (UNDP), во рамки на Проектот „Зајакнување на општинските совети“ финансиски поддржан од Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC). Остатокот од 1.527.676,00 денари без ДДВ се обезбедени од Буџетот на Општина Богданци.

Огласот, како и целокупната тендерска документација се достапни на следниот линк.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |