Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Денес, 21.03.2022 година, Општина Богданци се вклучи во одбележувањето на 21-ви Март, Денот на пролетта и екологијата. За таа цел, се реализираше акција-пошумување на јавор и јасен од мостот на речното корито на Луда Мара на локален пат Богданци-Стојаково (покрај пешачката патека) до „Оранжерии Воденичар“.

Во акцијата беа вклучени ученици од СОУ „Богданци“, вработени во општинската администрација, вработени во ЈП „Комунална Чистота“ Богданци и заинтересирани граѓани.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |