Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Во соработка со Агенција за млади и спорт во рамки на проектот “Европска недела на спортот”, Општина Богданци, ООУ „Петар Мусев“ Богданци и ОУ „Кирил и Методиј“ Стојаково го реализираа настанот “Биди активен  Пријателски натпревар”.

izmir escort bayan

Настанот беше оддржан на отвореното игралиште за фудбал и кошарка и мултифункционалното игралиште во рамки на ООУ „Петар Мусев“ Богданци, и на истиот присуствуваа  100 ученика во мешан состав, возраст и пол од двете основни училишта ООУ „Петар Мусев“ Богданци и ОУ „Кирил и Методиј“ Стојаково.

Беа организирани пријателски -спортски натпревари во Фудбал и Кошарка.

Целта на целиот проект како и на овој настан е промоција на пораката луѓето да бидат здрави и активни, како и поттикнување на помладата генерација за здрави и активни навики.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |