Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци ги известува граѓаните дека поради изведување на градежни активности – асфалтирање на  улица „Бранд Петрушев“ во Богданци сообраќајот на улицата ќе биде целосно затворен и од овие причини потребно е да се отстранат сите автомобили од улицата почнувајќи од 02.12.2021 (четврток) до 06.12.2021 (понеделник).

Апелираме до сите учесници во сообраќајот да наидат на разбирање и да го почитуваат воведениот режим на сообраќај и поставената патна сигнализација.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |