Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Согласно заклучоците донесени од страна на општибнскиот кризен штаб како и мерките и препораките од страна на Владата на РСМ а со цел спречување и заштита од внесување на КОВИД 19, општина Богданци постави рампи за дезинфекција на возилата.Една од рампите се наоѓа на влезот во Богданци кај „Драги Ком“ (Р 1109) а втората е поставена на излезот од Гевгелија кај „Македонија Пат“ со цел да бидат опфатени сите населени места во општината.

istanbul travesti Magazin |