Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

                              

Потпишан е Договор за реализација на проектот  „ Безбеден граѓанин-Среќен граѓанин – Уредување на режимот на сообраќај и поставување на сообраќајни знаци во Богданци “, избран од страна на граѓанскиот форум оддржан во рамки на Проектот „Зајакнување на општинските совети“, кој е финансиски поддржан од страна на Швајцарската Агенција за развој и соработка (СДЦ), а се имплементира од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП).

Договорот го потпишаа, општина Богданци, преставувана од градоначалникот Блаже Шапов,од една страна, и БОЈТА ИНГ ДООЕЛ увоз-извоз од Скопје, од друга страна.

Предмет на Договорот е набавка на работи за уредување на режимот на сообраќај и поставување на сообраќајни знаци (вертикална и хоризонтална сообраќајна сигнализација) во Богданци во вкупна вредност од 2.155.743,20 денари, без пресметан ДДВ.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |