Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Градоначалникот на општина Богданци, Блаже Шапов, и деканот на Факултетот за туризам и бизнис логистика, проф. д-р Татјана Бошков, денес потпишаа меморандум за соработка помеѓу двете институции. Во согласност со договореното, преку разни модели на соработка втемелени на платформа на заемна доверба и разбирање, ќе бидат реализирани разни активности што се од интерес и бенефит за двете страни.

            Презентација и пренос на знаења од страна на стручни лица ангажирани од факултетот, организација на едукативни форуми, настани, семинари и обуки, помош при лобирање и ангажирање во поврзување со соодветните партнери кои ќе помогнат за локалниот и регионалниот развој, се само дел од содржината на денес потпишаниот документ.

            Заемната размена на информации, знаења и искуства од областите од заеднички интерес ќе има значаен бенефит и за двете институции кои очекуваат овој документ да биде добра основа за плодна соработка.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |