Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara
Почитувани,

      Ве известуваме дека Општина Богданци во соработка со Подружница ШС „Кожуф“ Гевгелија, организира акција за пошумување на м.в „Ранковец“, патот кон депонијата во Богданци, територија помеѓу четвртата и петтата ветерница.

       Активноста  ќе се одржи  на ден 21  февруари  2019 година (четврток),  во период од 10:30  до 13:00 часот.

       Во акцијата можат да се вклучат, освен учениците од училиштата во Општина Богданци, физички и правни лица кои ќе покажат интерес. 

       Тргнување на автобусот на фирмата ДПТ ,,ГОКИ,, Јадранка ДОО увоз-извоз Богданци од автобуската станица во Богданци, во 11 часот и  во 12 часот , по потреба продолжуваме во 13 часот од истото место.
 Со почит,
                                                                                                                                                                                                                                                                              Општина Богданци

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |