Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Почитувани,

Ве известуваме дека денес (29.12.2020) во 10.00 часот започнува 54-та седница на Советот на општина Богданци.

На истата ќе се разгледуваат годишните програми за кои е надлежна општината согласно важечките законски прописи, како и Буџетот на општина Богданци за 2021 година.

Доколку сте заинтересирани да ја гледате истата во живо, следете го следниот линк

 

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |