Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Советот на Општина Богданци на седницата одржана на 28.09.2023 година, донесе Одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти  во Богданци за ден 29 септември 2023 година (петок наспроти сабота).

            Согласно донесената одлука Ве известуваме дека работното време на угостителските објекти во  Богданци на ден 29 септември 2023 година (петок наспроти сабота) ќе биде продолжено за два часа.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |