Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци во соработка со учениците –волонтери од Младинскиот клуб на Црвен крст при СОУ „Богданци” Богданци реализираа хуманитарна акција под мотото „Твојата хуманост нека биде дел од нечија среќа!“

Во хуманитарната акција граѓаните имаа можност да ја искажат својата хуманост чии средства ќе бидат наменети за луѓето на кои им е потребна ваквата помош за да им се збогати празничната трпеза  преку купување на прехрамбени продукти.

Учениците имаа можност заедно со Градоначалникот на општина Богданци  да  ги посетат  детската градинка ЈОУДГ „Коста Поп Ристов Делчев“ Богданци и децата од центарот „Мајка Тереза“ Гевгелија, да им подарат новогодишни пакетчиња и да ја зголемат детската радост посакувајќи им најубави желби во годината која доаѓа. Радоста на овие деца беше зголемена со опремување на посебна просторија во Дневниот Центар во Гевгелија, со реквизити и помагала кои ќе им помогнат во обавувањето на своите секојдневни активности.

Да бидеш хуман значи сопствената љубов да знаеш да ја претвориш во искра во нечии очи.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |