Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Советот на Општина Богданци на својата шеста седница закажана за Денес, 29.12.2021 година, со почеток во 10.00 часот ќе расправа за Предлог-Буџетот на општина Богданци за 2022 година. Покрај Предлог – Буџетот, на дневен ред ќе се најдат и сите Предлог Програми за 2022 година како и Предлог Решенија за разрешување и именување на членови на училишни, управни и надзорни одбори на институциите во Општина Богданци.

Доколку сте заинтересирани да ја гледате истата во живо, следете го следниот линк: шеста седница во живо

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |