Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Денес општина Богданци во пресрет на Велигденските празници обезбеди и подели пакети со прехрамбени производи за семејствата со загрозен социјален статус на својата територија.

Изразуваме голема благодарност до Маркет С53, Лебопекара ММ Богданци, Печатница Софија и Маркет Миџо Стојаково за оваа нивна донација  кои во оваа исклучително тешка ситуација несебично мислат и им помагаат на граѓаните на нашата општина.

Одговорноста и солидарноста на секој во време кога ги живееме најтешките денови е за секоја почит.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |