Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Ги известуваме граѓаните дека започнувајќи од денес па се до крајот на овој месец градежните работи за реконструкција на водоводната мрежа во Богданци ќе се одвиваат на главната улица – Маршал Тито, и тоа едната градежна група ќе работи на потегот од правното лице „Драги Ком“ до административната зграда на „Млаз“, додека другата градежна група ќе работа на потегот од ТП „РИВИ ЦОНКА“ до „Максим Кафе“.

                И покрај тоа што улицата нема да биде затворена за сообраќај, во овие делови ќе има стеснување на коловозната лента, со што упатуваме апел до жителите за разбирање, намалување на брзината на движење при управување со возилата и почитување на поставената сообраќајна сигнализација.

                Ви благодариме на разбирањето.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |