Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Се известуваат жителите на Стојаково дека во Четврток (28.11.2019година) закажан е работен состанок со Градоначалникот на општина Богданци Блаже Шапов во просториите на ресторанот со почеток во 19.00 часот. На истиот ќе се разговара за досегашните активности, зс тековните проекти но и за идните планови за развој на селото. Го очекуваме Вашето присуство.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |