Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

СЕ ИЗВЕСТУВААТ ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА БОГДАНЦИ ДЕКА ЌЕ СЕ ЗАПОЧНЕ СО ИЗВЕДУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ НА УЛИЦА БРАНД ПЕТРУШЕВ ВО БОГДАНЦИ ОД 10.09.2021Г.(ПЕТОК). ПОТРЕБНО Е ГРАЃАНИТЕ ДА НЕ ПАРКИРААТ ВОЗИЛА НА УЛИЦАТА ЗАРАДИ НЕПРЕЧЕНО ОДВИВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ НА ИСТАТА.

ЗА ТАА ЦЕЛ ОД ПОНЕДЕЛНИК, (13-ТИ СЕПТЕМВРИ) УЛИЦИТЕ МАРШАЛ ТИТО И ИЗВОРСКИ ЌЕ БИДАТ ДВОНАСОЧНИ СЕ ДО ЗАВРШУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ И НА ИСТИТЕ ЌЕ БИДЕ ЗАБРАНЕТО ЗАПИРАЊЕ И ПАРКИРАЊЕ.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |