Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Фирмите  од областа на земјоделството и преработувачката индустрија  од општина Богданци, можат да ја искористат можноста за промоција на своите производи и поврзување со деловни партнери од сите краеви на Македонија на  вториот  Агро Саем  во Струмица  кој ќе се одржи на ден 08.10.2022 година (Сабота).

Саемот ќе биде одлична можност  фармерите да го претстават автентичниот начин на производство на градинарски производи, храна, вино, мед, како и да ги претстават последните технолошки достигнувања во производствениот процес.

Прилог  Покана за Ваше подетално информирање!

Покана

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |