Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

На 23.01.2024 година, општините од Вардарскиот регион и три општини од Југоисточниот регион, вклучувајќи ја и општина Богданци, потпишаа Меморандум за разбирање за Организација за управување со дестинација (Destination Management Organisation – DMO).

На 13.03.2024 во просториите на општина Богданци градоначалникот Блаже Шапов имаше состанок со Техничката Помош на ЕУ за Општините (Technical Assistance of EU for Municipalities – TA EU4M), поточно со Тим Лидерот Клаус Рихтер и JTA Expert Верче Лазарова. На состанокот  се разговараше за состојбите во општината, за тоа што би значело воспоставување на Организација за Управување со Дестинација (Destination Management Organisation – DMO) за нашата општина и се договорија за следните чекори за вклучување на приватниот сектор во истата.

За таа цел на 19-ти март, ќе се оддржи работилница со фокус кон вклучување на приватниот сектор на која активно учество ќе земат и претставниците на швајцарскиот проект „IME“, Асоцијацијата „Алзас-Македонија“ и експерти од техничката помош EU4M.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |