Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Под мотото „Твојата хуманост нека биде дел од нечија среќа!“ Општина Богданци, Младински клуб на Црвен крст при СОУ ” Богданци” Богданци и Младински клуб при Црвен крст- Гевгелија организираат хуманитарна акција.

Хуманитарната порака која ќе дојде до Вас преку младите активисти Ви дава можност да ја покажете Вашата хуманост.

Собраните средства ќе бидат наменети за прехрамбени продукти кои ќе збогатат нечија празнична трпеза.

Почитувани граѓани, можете да донирате и прехрамбени продукти во просториите на Општина Богданци.

Подарете со љубов!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |