Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Во рамки на наставните активности по предметот техничко образование, тема: Сообраќај – Регулирање и безбедност во сообраќајот, денес учениците од петто одделение од ООУ Кирил и Методиј Стојаково, заедно со наставничката Мими Карагошева Данаилова, остварија средба со Градоначалникот Блаже Шапов.

Учениците побараа помош од Градоначалникот да се реши проблемот со избледениот пешачки премин пред училиштето и беше договорено во петок, на часот по техничко образование учениците заедно со Градоначалникот да го обноват истиот, за што општината ќе ги обезбеди потребните материјали.

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |