Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Денес се празнува Ѓурѓовден, празник во чест на Свети великомаченик Георгиј Победоносец, празникот на обновувањето на природата и на животот воопшто.

На 6-ти мај жителите на Селемли традиционално секоја година го прославуваат Ѓурѓовден, заштитник на ова населено место. Им посакувам на сите граѓани овој голем и важен ден за нив да го поминат во добро здравје и убаво расположение.

Честит панаѓур!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |