Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Општина Богданци на сите граѓани од католичка вероисповест им го честита големиот христијански празник Раѓањето Христово-Божиќ.

Општина Богданци на  католичките верници им посакува празничните денови да ги минат во духот на христијанските пораки за мир и разбирање меѓу луѓето.

Празничните денови нека донесат Божји благослов во вашите срца, во домовите и во вашите семејства.

Нека е честит и благословен големиот христијански празник – Божиќ !

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |