Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

ЈП „Комунална Чистота“ Богданци за своите потреби набави специјално возило за чистење на канализации со пумпа со висок притисок. Со набавката на ова возило ќе се подобрат условите и ефикасноста во работењето на претпријатието и воедно ќе се олесни чистењето на канализациите бидејќи една од главните функции на истото е чистење (перење) на канализационите цевки под висок притисок.

Возилото е набавено согласно спроведена јавна набавка во вредност од 1.700,000.00 денари + ДДВ.

      

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |