Sağlık Sigortası Ankara| sanal ofis ankara sanal ofis ankara sanal ofis ankara ankara hasta bakıcı sanal ofis ankara sanal ofis ankara

Денес, 14.06.2023 година, се навршуваат 80години од смртта на првоборецот Нако Тумбов Вардарски. По тој повод, Градоначалникот на општина Богданци, Блаже Шапов, Претседателот на Советот Борис Ванчев, членови на Општинското здружение на пензионери и дечиња членови на ФК Вардарски положија свежо цвеќе пред неговата биста во Градскиот Парк во Богданци. Нако Тумбов Вардарски е роден 10-ти јуни 1913 година а загинува на 14-ти јуни 1943 година.Тој е првата жртва во НОБ и во негова чест Фудбалскиот Клуб во Богданци го носи неговото име.

Слава му!

ankara travesti Partnerler | ankara travesti modelleri | istanbul travesti Magazin | istanbul travesti Magazin |