Почитувани,

Ве известуваме дека од страна на Државниот завод за статистика на 17.03.2021 година објавен е дополнителен трет јавен конкурс за ангажирање на лица кои ќе учествуваат во спроведувањето на пописот на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија во периодот од 01.-21.04.2021 година.

Целиот текст на конкурсот во кој се наведени условите кои треба да ги исполнуваат кандидатите и начинот на аплицирање е достапен на следниот линк .

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara