Почитувани,

Согласно добиеното изнестување од страна на ЕВН Македонија КЕЦ Гевгелија,  најавениот прекин за снабдување со електрична енергија на 20.07.2019 и 21.07.2019 година е одложен.

За следни промени ќе бидете благовремено известени.

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara