Денес, 30.03 2020 год. (понеделник) со почеток од 19.00 часот Општина Богданциповторно ќе изврши дезинфекција на улиците и јавните површини на својата територија.

За таа цел  апелираме да не ги оставате вашите возила на улиците и јавните површини како и да го ограничите вашето движење за да може непречено да се изврши дезинфекцијата и да се постигне саканата цел.

nakitbahis

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara