Почитувани,

      Ве известуваме дека Општина Богданци во соработка со Подружница ШС „Кожуф“ Гевгелија, организира акција за пошумување на м.в „Ранковец“, патот кон депонијата во Богданци, територија помеѓу четвртата и петтата ветерница.

       Активноста  ќе се одржи  на ден 21  февруари  2019 година (четврток),  во период од 10:30  до 13:00 часот.

       Во акцијата можат да се вклучат, освен учениците од училиштата во Општина Богданци, физички и правни лица кои ќе покажат интерес. 

       Тргнување на автобусот на фирмата ДПТ ,,ГОКИ,, Јадранка ДОО увоз-извоз Богданци од автобуската станица во Богданци, во 11 часот и  во 12 часот , по потреба продолжуваме во 13 часот од истото место.
 Со почит,
                                                                                                                                                                                                                                                                              Општина Богданци
konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara