Ве известуваме дека денес (20.12.2021) во 10.00 часот започнува петтата седница на Советот на општина Богданци.

Доколку сте заинтересирани да ја гледате истата во живо, следете го следниот линк:петта седница во живо

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara