Ве известуваме дека денес (09.11.2021) во 12.00 часот започнува првата, конститутивна седница на Советот на општина Богданци.

Доколку сте заинтересирани да ја гледате истата во живо, следете го следниот линк: прва седница во живо

konya escort

antalya escort Saç ekimi ankara